Warning: Creating default object from empty value in /var/www/WebSites/www.kneippbyn.se/wp-content/themes/kneippbyn/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Vattenland | Kneippbyn Resorts

Vattenland

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

Badlagunen

Badlagunen – Vårt härliga poolområde, 10 X 25 meter pool med väl tilltaget soldäck för lata och sköna sommardagar. Poolen ingår som en av attraktionerna på Vattenland och ingår i dagsentrén.

The Race!

The Race, banan där man, som på en flygande matta, surfar ner på en vattenspegel. Med en längd på 75 meter, en fallhöjd på 9 meter och 4 parallella banor är The Race Kneippbyns hittills enskilt största bana, och som gjord för kappåkning! Utmana resten av familjen och låt sisten ner bjuda på glass!

Shark River

I denna bana får ni en hisnande åktur! Bland skarpa kurvor och tunnlar i full fart genom den 165 meter långa banan lovas en oförglömlig upplevelse för de allra modigaste. Åk själv eller tillsammans med en kompis! Rekommenderas från 5 år

Mat på Vattenland

Även om det är lätt att glömma bort när man har roligt, så kan det vara skönt med en paus och fylla på med ny energi. På vattenland serverar vi mat och dryck med alkoholrättigheter på restaurang SommarHaket samt i vår food truck Sunny Surf. Soliga dagar behövs såklart även läskande glass och slush vilket du hittar på Shark Bar. För öppettider och mer info om våra restauranger, klicka här.

Bekvämligheter & service

I vår badshop kan ni, förutom att köpa badkläder och leksaker, hyra nyckel till våra förvarings- och värdeskåp – ett bra tips för att slippa släpa på onödig packning eller råka ut för nybadade telefoner och plånböcker! Givetvis finns också omklädningsrum, duschar och en bastu med panoramafönster ut mot poolerna.

Välj en attraktion