Warning: Creating default object from empty value in /var/www/WebSites/www.kneippbyn.se/wp-content/themes/kneippbyn/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Sommarland | Kneippbyn Resorts

Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn.

På Kneippbyns Sommarland finns hur mycket som helst att göra!

Här finns hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. En entré till allt och ni roar er hela dagen!

Välkommen hem till Pippi

I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag och under högsäsong finns Pippi synlig på sommarland ett par gånger varje dag (till och med 9 augusti).

Mat & dryck på Kneippbyn Sommarland

Årets huvudrestaurang på Kneippbyn är SommarHaket som ligger vid entrén till vattenland. Där finns tacos, pannkakor mm. Självklart finns sockervadd och annat gott i teaterkiosken.

Från 6/7 slår vi upp luckorna till Boston Diner där vi säljer våra populära hamburgare. Vid fint väder har vi även Café Borgen öppen från 6/7.

Observera att öppettiderna på våra matställen varierar under säsongen.
Läs mer om våra matställen ›

Välkomna till sommarens bästa dag på Kneippbyn Sommar- & Vattenland!

Välj en attraktion