Warning: Creating default object from empty value in /var/www/WebSites/www.kneippbyn.se/wp-content/themes/kneippbyn/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Skolresor Gotland - Välkommen hela klassen på skolresa på Kneippbyn

ETT ROLIGT ÄVENTYR FÖR HELA KLASSEN

Skolresor till Gotland – minnen för livet.

Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskars-hamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre timmar. Vid ankomst hämtar vi er med buss som tar er till Kneippbyn. Ni kan även byta ut bussresan till Kneippbyn genom att uppgradera till hyrcyklar. Läs mer under ”Cykla på skolresan”. Att ha Kneippbyn som bas, blir det inte bara bekvämt utan även väldigt nära till Visby. Utgångsläget för utflykter är perfekt.

Att det finns ett Sommar- & Vattenland (dit ni har fri entré under hela er vistelse) brukar vara mycket uppskattat. Mitt på Sommarland ståtar det riktiga Villa Villekulla från de klassiska filmerna om Pippi. På Kneippbyn finns även allt för en aktiv vistelse som t.ex padel, tennis, beachvolleyboll, pingis, kubb, brännboll m.m. Utrustning finns att låna/hyra i receptionen.

Vi erbjuder ett äventyrspaket där allt ingår!

Båt, boende, mat och aktiviteter fr 1995 kr/person.

Nu även aktiviteter för gotländska skolklasser

Läs mer här » (PDF)

Ett tips är att boka i tid!
Boka Kneippbyn och Gotland. De populära resdagarna säljer snabbt slut.

Offertförfrågan

Du kan enkelt göra din offertförfrågan direkt här på sidan.

Skolresekatalog

Kolla gärna in vår nya skolresekatalog och inspireras av Skolresa Gotland!

Skolresor paket

I grundpaketet ingår följande:

• Båtresa tur / retur (medtag matsäck. Lunch/middag kan bokas mot tillägg)
• Busstransfer Visby Hamn – Kneippbyn – Visby Hamn
• Boende, två övernattningar i rum/stugor (helpension)
• Kvällsaktivitet: Gutniska lekar med sommarbus & korvgrillning
• Minigolf på Kneippbyns äventyrsgolfbana vid ett tillfälle
• Fri entré hela vistelsen till Kneippbyns Sommar- & Vattenland
• Kvällsaktivitet: Poolparty vid Badlagunen och burgare från Boston Diner

Prisexempel

3 dagar med 2 övernattningar fr 1995 kr/pers
Tillägg extra natt med frukost 265 kr/ pers
Tillägg extra natt med helpension 445 kr/pers

Vi reserverar oss för prisändringar utanför vår kontroll.
Priserna är beräknade på minst 25 personer i klassen.
Vid färre deltagare – begär offert. Vi säljer skolresor under perioden 28/5-21/6 på våren och 16/8-29/8 på hösten.

iPad-äventyr I VISBY INNERSTAD

Sista dagen tillbringas i Visby, efter frukost checkar ni ut, bussen hämtar er för en kort resa till Visby. Bagaget förvaras under dagen. Personal från Hansa Event tar hand om er och ni får ett äventyr i de historiska gränderna, läs mer på sidan 10. Efter aktiviteten äter ni lunch på restaurang och sedan finns gott om tid för shopping och egna upptåg innan färjan avgår.

Välkommen till Kneippbyn!

Kneippbyn Resort Visby
– Allt på ett ställe

Anläggningen ligger vid havet strax söder om Visby. Kneippbyns Camping är Gotlands enda femstjärniga camping med moderna servicehus och alla faciliteter. Förutom camping finns även en boendeanläggning med ca 700 bäddar i olika kategorier.

På området finns även Sommar- och Vattenland med originalfilmhuset Villa Villekulla, café, restaurang, tennisbana, äventyrsminigolf mm. Det du inte finner här hittar du i Visby som ligger endast 3 km från Kneippbyn.

Som boende står hela Kneippbyn till ditt förfogande. Frågan är om din tid kommer att räcka. Här finns massor av spännande aktiviteter för en skolresa som blir till minnen för livet.

Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Fullt med aktiviteter, hopp och lek så duggar skratten tätt. Hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm och mycket, mycket mer. Här finns hur mycket som helst att göra och allt är öppet men inte hela tiden, bemannade aktiviteter är öppna enligt dagens program!

Välkommen till Villa Villekulla
I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag.

Vattenland

På Vattenland finns pooler och åkupplevelser för alla åldrar! Skönt häng med solsängar, bad i uppvärmda Badlagunen, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för alla! Med 9 banor och flera olika temapooler, här hittar alla sin egen favorit!

TILLÄGGSPAKET FRÅN VÅRA VÄNNER

HISTORISKA ÄVENTYR & TÄVLINGAR

Uppgradera sista eftermiddagen i Visby, byt ut den traditionella stadsvandringen mot t.ex. ett iPad- äventyr bland de historiska gränderna.

Vill ni uppleva mer av Visby och dess historia har vi genom våra vänner på Hansa Event möjligheten att erbjuda guidade vandringar i Visby Innerstad. Allt ifrån ett helt historiskt korrekt vandringar till en lite mer lättsamm där man får höra om sägner och skrönor som har hänt genom århundradena. Eller uppgradera stadsvandringen mot t.ex. ett iPad- äventyr bland de historiska gränderna till en tävling med historia och klurigheter kring världsarvet.

IPAD-ÄVENTYRET I VISBY!

Runt om i Visby finns ett stort antal kistor gömda i vårt iPadspel. Lagvis löser vi gåtor och besvarar historiska frågor kring stadens historia. Det gäller för laget att hitta fram till ett antal platser runt om i Visby. I slutet av aktiviteten körs en final där de vinnande laget korsas.

Ingår i skolresepaketet!

En skopa för världsarvet

Uppgradera sista dagen till en upplevelse där ni förenar nöje med nöje? Här blandas sanningar och skrönor ur Visbys 1000-åriga historia. Vår personliga värd tar er med på en underhållande tur i världsarvet Visby. Naturligtvis gör vi också ett stopp och tar en skopa glass.

Pristillägg:

från 75 kr/person

AKTIV SKOLRESA – CYKLA I VISBY

Byt ut bussresan till Kneippbyn mot hyrcyklar. Cyklarna hämtas direkt i Visby Hamn när ni ankommer till Visby. Cykelhjälmar ingår självklart. Bagaget körs separat till Kneippbyn. Sedan har ni cyklarna under hela vistelsen och ni kan cykla och uppleva t.ex. Södra Hällarna, Högklint, Visby m.m. på egen hand.

Pristillägg:

från 150 kr/person

GROTTÄVENTYR

Följ med på en resa 400 miljoner år bakåt i tiden. Vår guide tar dig genom rymliga salar, gångar och passager. Här möts du av fantastiska fossiler och vackra droppstensformationer.

Med buss tar ni er till Lummelunda. En guide visar Lummelundagrottan, tar er ner i underjorden och visar er en annorlunda värld. Ni får se en mindre utställning och filmen “Vägen till Bergakungens sal”.

Pristillägg:

290 kr/person

MAT PÅ BÅTRESAN

Ta med matsäck till resan eller boka till dagens rätt (lunch eller middag) på båtresan till och från Gotland. Välj mellan 3 olika rätter som serveras med sallad bröd och måltidsdryck.

Pristillägg:

110 kr/person

Begär offert på skolresa till Kneippbyn och Gotland

Kneippbyn erbjuder skolresor under perioden 28/5 – 21/6 på våren och 16/8 – 29/8 på hösten.

Vi väntar i nuläget in Destination Gotlands tur- och prislista för 2021, färjan går alla dagar till Gotland men vissa dagar bara kvällsturer med ankomst Visby vid midnatt och sedan vissa dagar från Visby bara tidig morgon, dessa dagar vill man ju undvika när det gäller skolresor och då är det frågan hur flexibla ni är när det gäller resdagar och datum. Men ange de datum ni helst vill åka så utgår vi från det tills vi vet bättre.

I resan ingår helpension, från middag den dag du kommer till lunch den dag du avreser. Vill man även ha dagens rätt serverad på färjeresan kan det bokas till. Man kan också uppgradera och byta ut bussresor mot hyrcyklar, bagaget köres då separat. Vårt skolresepaket över 3 dagar har annars ett relativt fullt program både dag och kvällstid, men för de som önskar finns utrymme att göra en förmiddagsutflykt till Lummelundagrottan. Man kan även uppgradera aktiviteten dag 3 i Visby.

Välkommen!

Gör offertförfrågan

  • Tillägg och uppgraderingar

Vanliga frågor

Bokningsavgift

Pris 200 kr/bokning, tillkommer alltid och läggs till anmälningsavgiften.

Betalningsvillkor

En anmälningsavgift/handpenning, 2000 kr av resans pris, skall betalas inom 10 dagar från bokning. Bokningen kan sedan ändras ända fram till slutbetalning. Slutbetalning skall ske senast 28 dagar före avresa. Ändring är möjlig i mån av platstillgång och mot en ändringsavgift på 150 kr/ändring. Resans nya pris beräknas på det nya antalet resenärer.

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kan tecknas vid bokningstillfället, pris 50 kr/person, hela gruppen tecknar och avbeställningsskyddet betalas i samband med anmälningsavgiften. Avbeställningsskyddet ger möjlighet att ändra antalet vid sjukdom (skall vidimeras) ända fram till midnatt 1 dygn före avresa. Bokningens nya pris beräknas på det nya antalet resenärer och mellanskillnaden återbetalas (Bokningsavgifter, ändringsavgifter och avbeställningsskydd återbetalas ej).

Personuppgifter

Senast 40 dagar innan avresa skall kompletta deltagarlistor lämnas samt matallergier-/specialkost anmälas. Vid bokning skickas ett formulär som kan fyllas i digitalt och skickas till oss.

Kontakta oss

Tel: 0498-25 10 10
E-post: skolresa@kneippbyn.se
Webb: kneippbyn.se/skolresor